Ja se çfarë ushqimi hanë Dafina Zeqiri (Foto)

Këngëtarja atraktive dhe shumë e dashur për publikun e saj, Dafina Zeqiri është e apasionuar pas ushqimeve të detit, Këtë na e dëshmon Dafina edhe përmes një fotoje të...

Këngëtarja atraktive dhe shumë e dashur për publikun e saj, Dafina Zeqiri është e apasionuar pas ushqimeve të detit,

Këtë na e dëshmon Dafina edhe përmes një fotoje të postuar në rrjetin social Instagram.

Ne po ua sjellim shujtën e Dafines që ta vlerësoni ju se a do ta kishit ngrënë një të tillë

Temat
Showbiz

Të afërta