Kush është femra misterioze në krahët e Medës (Foto)

Të gjithë artistët kanë edhe marrëdhënie shoqërore përpos atyre profesionale. Meda dhe Dhurata Dora janë takuar dhe kanë shkrepur një foto bashkë. Ky mund të ketë qënë një takim...

Të gjithë artistët kanë edhe marrëdhënie shoqërore përpos atyre profesionale.

Meda dhe Dhurata Dora janë takuar dhe kanë shkrepur një foto bashkë.

Ky mund të ketë qënë një takim miqësor, mirëpo fansat e dy artistëve kanë aluduar rreth një bashkëpunimi të mundshëm midis tyre.

Pavarësisht rrymave të ndryshme në të cilat këndojnë, përse jo mund të jenë duke përgatitur edhe ndonjë projekt të përbashkët.

Historia e muzikës e ka vërtetuar se dhe bashkimet e rrymave muzikore në një këngë, sjellin projekte gjigande.

Postimi i Medës:

A photo posted by Meda (@mehdin_pergjeqaj) on

Temat
Showbiz

Të afërta