Blero shkrim emocional për futbollistin e Kosovës (Foto)

Blero Muharremi ka thurur vargje miradie për futbollistin e Kosovës, Samir Ujkanin. Këngëtari kosovar e ka quajtur portierin e përfaqësueses si shpirt të skuadrës. “KAPITEN: Ti je shpirti i...

Blero Muharremi ka thurur vargje miradie për futbollistin e Kosovës, Samir Ujkanin. Këngëtari kosovar e ka quajtur portierin e përfaqësueses si shpirt të skuadrës.

“KAPITEN: Ti je shpirti i kombtares tone dhe krenaria jone ne gjitha aspektet !!! Samir Ujkani Faleminderit qe i jep jete dhe shpirt kombtares te Kosoves

Temat
Showbiz

Të afërta