Ja për sa vite ishin në lidhje çiftit i mitur nga Malisheva

Lajmi për martesën e dy të miturve nga Malisheva, Zelfije Shalës– 13 vjeçare dhe Fitimit 14 vjeçarit, bëri bujë të madhe mediale sot. Kjo ngase martesa në moshe të...

Lajmi për martesën e dy të miturve nga Malisheva, Zelfije Shalës– 13 vjeçare dhe Fitimit 14 vjeçarit, bëri bujë të madhe mediale sot.

Kjo ngase martesa në moshe të mitur është e ndaluar dhe e dënuar me ligj. Magazina e cila raportoi për martesën e pazakontë, merr vesh poashtu që të miturit në fjalë ishin në lidhje dashurie për dy vite.

Reagime të shumta pati gjatë ditës së sotme për martesën, por pavarësisht kësaj çifti në fjalë u martuan në praninë e shumë të ftuarve, të cilët u bënë dëshmitar të kësaj shkelje ligjore.

Temat
Showbiz

Të afërta