Çka është kjo bestytni? Vjehrri godet vajzën 13 vjeçare tri herë në prapanicë (Video)

Në videon e dasmës që e kanë realizuar të porsamartuarit e mitur në Malishevë, Zelfije Shala – 13 vjeçare dhe 14 vjeçari Fitimi, dëgjohet kur babait të dhëndrit i...

Në videon e dasmës që e kanë realizuar të porsamartuarit e mitur në Malishevë, Zelfije Shala – 13 vjeçare dhe 14 vjeçari Fitimi, dëgjohet kur babait të dhëndrit i kërkohet që ta godasë vajzën 13 vjeçare tri herë në prapanicë.

Në minutën 41:40 të videos, mund të dëgjoni dhe shihni kur babai e më pas edhe vëllai i dhëndrit, Fitimit, e godasin ka tri herë vajzën në prapanicë, shkruan Express.

Çka është kjo bestytni që të goditet nusja në prapanicë nga vjehrri dhe nga vëllai i dhëndrit në momentin që ajo hyn në makinë, ku më pas u dërgua në shtëpinë e bashkëshortit të saj.

Shikoni videon në minutën 41:40 për më shumë:

Temat
LajmeVend

Të afërta