Këto janë nuset më të bukura VIP

Pa dyshim se edhe këtë verë e përshkruan shumë dasma, të cilat i kemi përcjellur edhe ne me shkrimet tona, dhe të cilat janë llogaritur si dasmat më me...

Pa dyshim se edhe këtë verë e përshkruan shumë dasma, të cilat i kemi përcjellur edhe ne me shkrimet tona, dhe të cilat janë llogaritur si dasmat më me bujë shkaku i famës së nuseve ose burrave të cilat ato kanë përzgjedhur që të jetojnë deri në fund të jetës.

Padyshim se në top renditje është nusja Besiana Behluli, vajza e artistes sonë të madhe Shkurte Fejza, e cila u martua me biznismenin Granitin.

Pason nusja Nora Mushica, martesa e së cilës bëri bujë pasi që prishtinasja u martua me dhëndrrin jordanez Mohamadin, anëtarin e Baboo Darabuka.

Kurse, kësaj renditje i bashkangjitet edhe nusja Benasire Curri, për faktin se u martua me Metin e bendit Cha Cha Darabuka.

Temat
Showbiz

Të afërta