Kënga më e re Motrat Mustafa: “Dashnia i then ligjet”

Bilbilat e Mushtishtit sapo kanë publikuar projektin më të ri. “Dashnia i then ligjet” titullohet kënga më e re e Motrave Mustafa e cila sapo është publikuar me videoklip....

Bilbilat e Mushtishtit sapo kanë publikuar projektin më të ri.

“Dashnia i then ligjet” titullohet kënga më e re e Motrave Mustafa e cila sapo është publikuar me videoklip.

Teksti është shkruar nga Sami Aliu ndërsa orkestrimi dhe muzika nga Rrahman Krujeziu. Për videoklipin është kujdesur produksioni “EMF Creative”.

Temat
Showbiz

Të afërta