Demi duke luajtur futboll? (VIDEO)

Demi kishte hyrë në fushë të futbollit kur aty po zhvillohej një lojë.

Demi kishte hyrë në fushë të futbollit kur aty po zhvillohej një lojë.

Në fillim ai kishte qenë shum i qetë, por më pas ai është shqetësuar dhe kishte filluar që ti ndjekë fëmijët në fushën e futbollit, kjo e gjitha ka ndodhur në Queensland të Australisë.

Temat
Fun

Të afërta